Torna Omplim el Parc de Música amb una edició adaptada al context marcat per la covid-19

 a Projectes

Del 29 al 3 de juliol, els professionals i usuaris de l’organització podran gaudir d’activitats musicals en petit format.

Aquest diumenge, 21 de juny, se celebra el Dia de la Música. Per commemorar aquesta jornada, cada any el Parc Sanitari Sant Joan de Déu programa tot un seguit d’activitats musicals per a tota la família, en les quals participen professionals i persones ateses, però que alhora estan obertes a la ciutadania.

Aquest 2020 torna aquesta cita que porta per nom Omplim el Parc de Música, encara que adaptada a les noves circumstàncies sobrevingudes per la pandèmia de la covid-19. En aquest sentit, s’han pres diverses mesures de prevenció i seguretat, com ara reduir el nombre d’esdeveniments programats, que seran en petit format, i en els quals només participaran professionals i usuaris atesos a l’Hospital de Sant Boi i a la Xarxa de Salut Mental.

Sota el paraigua de Torrents d’Art, el programa d’art i comunitat del Parc Sanitari, juntament amb el servei de musicoterapeutes de l’organització, aquesta iniciativa té la finalitat de facilitar la integració de les persones en situació de vulnerabilitat a través de l’art i de la cultura.

Activitats en petit format

Del 29 de juny al 3 de juliol, diversos músics acostaran al Parc Sanitari propostes en petit format i tallers experimentals per explorar les emocions i gaudir dels múltiples beneficis que aporta l’expressió artística.

El recinte de Sant Boi de Llobregat i l’edifici Sant Joan de Déu Numància acolliran les activitats programades enguany.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search