Tot a punt per al desè Triatló Indoor Solidari de Can Ricart del pròxim 12 de maig

 a Esdeveniments

El pròxim 12 de maig, el Centre Esportiu Municipal (CEM) del Raval, Can Ricart, celebra l’exitós Triatló Indoor Solidari, organitzat pel Club Lleuresport i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Enguany, la recaptació anirà destinada a finançar el Projecte Esportiu SRC Ciutat Vella del Parc Sanitari Sant Joan de Déuamb l’objectiu de fomentar la inclusió de persones amb problemes de salut mental a la comunitat.  En aquesta línia, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu desenvolupa una fonamental tasca de sensibilització social i de lluita contra l’estigma envers les persones diagnosticades amb algun problema de salut mental, imprescindible per contribuir a la seva normalització i integració social.

Tot això no seria possible sense el suport i implicació de la ciutadania. És per això que us animem a posar-vos les sabatilles esportives, la samarreta i el banyador el pròxim 12 de maig. Les inscripcions es poden dur a terme als centres esportius municipals de CEM Can Ricart (c/Sant Oleguer 10) i al CEM Colom (Rambla 18), o bé fent una inscripció online en aquest enllaç.

La inscripció té un cost de 9 euros (+ 0.50 € online). Si no et mou l’esport però sí la solidaritat, pots apadrinar quilòmetres que es convertiran en diners per ajudar a l’entitat en el projecte del SRC Ciutat Vella, o bé fer una donació a la Fila 0.

Només participant d’accions com aquestes aconseguirem que les persones amb problemes de salut mental se sentin ciutadans de ple dret a la societat.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search