Tot a punt per gaudir de la primera Cursa de l’Hospitalitat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Esport i salut

La cursa s’engloba dins el calendari d’activitats programades amb motiu del 125è aniversari de l’arribada de Sant Joan de Déu a Sant Boi i els 10 anys del nou Hospital de Sant Boi.

L’esdeveniment esportiu, de 2,5 km, està obert tant a professionals de la institució com a la ciutadania.

La 1a edició de la Cursa de l’Hospitalitat se celebrarà per primera vegada el pròxim dissabte 2 d’octubre al recinte de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb un doble objectiu: fomentar un estil de vida saludable, i reforçar el sentiment de pertinença a la institució i la relació entre les persones.

Es tracta d’una carrera de baixa exigència, de 2,5 km, equivalent a dues voltes dins del recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, amb poc desnivell, adaptada a la nova realitat sanitària i apta per a tota classe de corredors.

Una jornada d’esport i festivitat apta per tothom

La Cursa de l’Hospitalitat està oberta a tots els professionals de l’organització, però també a la ciutadania. S’hi podran apuntar persones més grans de 18 anys, i menors d’entre 14 i 17 anys, amb permís dels pares/tutors.

El límit de places és de 150 i s’assignaran per ordre d’inscripció. Un cop les places estiguin cobertes, s’obrirà una llista d’espera amb les persones inscrites i en cas que es produeixi una baixa, se’ls assignarà un dorsal.

El tret de sortida serà a les 10 hores a la Cúria Provincial. En aquest mateix punt de trobada, els participants hauran de recollir el dorsal de 8 a 9:30 hores presentant el DNI, passaport o document equivalent per a participants estrangers. L’accés al recinte es farà pel carrer Doctor Antoni Pujadas, número 42.

La cursa tindrà una zona d’avituallament al final del recorregut, i, d’altra banda, s’obsequiarà cadascun dels participants amb una bossa que inclou una samarreta tècnica de l’esdeveniment. A més, també es disposarà de servei de guarda-roba.

Els premis s’atorgaran en les següents categories:

  • Primer, segon i tercer classificat en la categoria masculina i femenina.
  • Primer classificat professional del Parc Sanitari en la categoria masculina i femenina.
  • Primer en la categoria veterà masculí i femení.

Per fer la vostra inscripció i consultar tot el reglament, feu clic aquí.

La inscripció és gratuïta i podeu apuntar-vos-hi fins al 30 de setembre.

Animeu-vos-hi! Us hi esperem!

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search