Treballadors del Parc Sanitari, presents a les III Olimpíades Solidaries de Madrid

 a Institució
El cap de setmana del 14 i 15 de maig van disputar-se les III Olimpíades Solidàries organitzades per la Fundació Institut San José al Pinar de San José – Pau de Carabanchel (Madrid).
Durant aquests dos dies, els inscrits van tenir l’oportunitat de participar en més de 40 activitats com exhibicions de bombers, bàsquet, trial indoor, passejades en moto, balls de saló, exhibició d’arts marcials, jocs infantils, passejades en poni, tir amb arc, proves adaptades, gymkana d’integració…
Dins totes aquestes activitats, va disputar-se la 3a Cursa Pinar de San José  sota el lema “Córrer per la integració!” de 10 km. Aquesta cursa va comptar amb la participació de 600 atletes entre els quals hi havia un grup de professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. No van estar sols i es que, “La Cabuda”, mascota esportiva del Parc, tampoc va faltar a la cita i va participar en la cursa.
Tots els fons recaptats durant el cap de setmana aniran a parar a projectes de millora en la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual i epilèpsia i a persones grans greument afectades.
Des d’aquí volem agrair el tracte rebut per l’organització de les III Olimpíades Solidaries i per l’acollida dels Germans, treballadors i voluntaris de la Fundación Instituto San José.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search