Trenquem barreres, t’obrim el Parc!

 a Institució

La creació d’un Parc Sanitari obert a la població i amb serveis socials i de salut diversificats és un dels nostres grans reptes. El primer pas per aconseguir-ho el varem donar el passat 22 de novembre quan va obrir-se als ciutadans la porta de Picasso.

Donat l’objectiu estratègic de normalitzar i desestigmatitzar la salut mental, les característiques urbanes del recinte i la diversificació de serveis assistencials i no assistencials, hem d’apostar per un espai obert, d’integració i convivència que permeti l’intercanvi cultural, social i de salut sempre mantenint el respecte, l’hospitalitat, la qualitat, la responsabilitat i l’espiritualitat, com a valors de referència.
Ara és el moment d’anar una mica més enllà. Dilluns 20 de desembre es restablirà l’accés, tant pels vianants com pels vehicles, del carrer Dr.Pujadas.
L’accés per l’entrada provisional situada al carrer Camí Vell de la Colònia, però, continuarà obert la setmana del 20 al 24 de desembre de 6 del matí a 23 hores. Aquest accés quedarà tancat definitivament a partir de dissabte 25 de desembre. Per tant, tindrem dues entrades: la de Picasso, oberta de 8 a 20 hores i la de Pujadas.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search