Tres centenars de professionals participen a la 21a Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana

 a Institució
Tres centenars de professionals de l’àmbit de la salut i la biomedicina de Catalunya van participar el passat 23 de maig a la 21a Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana, que organitza l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.
La cursa consisteix en un recorregut d’uns deu quilòmetres per camins rurals de l’entorn de l’hospital: el Campus Can Ruti i la serralada de Marina de Badalona.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu no ha volgut faltar a aquesta cita esportiva i ha estat representat de la mà de l’equip Running Parc. La seva participació ha estat un èxit i es que Running Parc va quedar segon en la classificació per equips.
A nivell individual també van aconseguir-se dues meritòries terceres posicions: David Gil a la categoria veterà i Rubén Castro a l’absoluta.
A l’acte de lliurament de premis van assistir el regidor d’Ensenyament, Esport i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández Benítez el gerent territorial de l’ICS a la Metropolitana Nord, Jordi Ara, i el director de Personal de la Metropolitana Nord, Joan Grau.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search