Tres centenars de professionals participen a la 21a Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana

 a Institució
Tres centenars de professionals de l’àmbit de la salut i la biomedicina de Catalunya van participar el passat 23 de maig a la 21a Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana, que organitza l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.
La cursa consisteix en un recorregut d’uns deu quilòmetres per camins rurals de l’entorn de l’hospital: el Campus Can Ruti i la serralada de Marina de Badalona.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu no ha volgut faltar a aquesta cita esportiva i ha estat representat de la mà de l’equip Running Parc. La seva participació ha estat un èxit i es que Running Parc va quedar segon en la classificació per equips.
A nivell individual també van aconseguir-se dues meritòries terceres posicions: David Gil a la categoria veterà i Rubén Castro a l’absoluta.
A l’acte de lliurament de premis van assistir el regidor d’Ensenyament, Esport i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández Benítez el gerent territorial de l’ICS a la Metropolitana Nord, Jordi Ara, i el director de Personal de la Metropolitana Nord, Joan Grau.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search