Tres projectes del Parc Sanitari Sant Joan de Déu es beneficien de la cursa solidària Magic Line

 a Esdeveniments

​La sisena edició de la Magic Line, la cursa solidària que organitza Sant Joan de Déu en favor de les persones més vulnerables, ha posat el punt final aquest 14 de maig amb una recaptació de més de 330.00 euros. Del total de fons recollits, el Parc Sanitari es beneficiarà de 65.000 euros que es destinaran a tres projectes socials.

20.000 euros per a Cultura Inclusiva
El projecte Cultura Inclusiva habilita un marc de diàleg entre art, salut i comunitat, generant espais de trobada cultural i de creació artística entre persones que tenen problemes de salut mental. Els processos creatius grupals i individuals faciliten la seva autonomia, llibertat i inclusió social, així com el seu apoderament, ja que les situen en nous espais físics, relacionals, deliberatius i personals.

25.000 euros per a Ajuts Socials
Atès que existeix una relació estreta entre les persones amb problemes de salut mental i les situacions de pobresa, esdevé necessari un servei d’ajuts socials destinat a atendre situacions de vulnerabilitat i prevenir l’exclusió social.

El projecte d’Ajuts Socials acompanya totes les persones ateses, garanteix les necessitats bàsiques de la vida quotidiana, com ara el menjar, la roba i el calçat, i contribueix a augmentar la reinserció laboral.

20.000 euros per a Musicoteràpia
La musicoteràpia fa servir la música com a mitjà d’expressió per potenciar les habilitats comunicatives i socials de les persones amb problemes de salut mental greus. Diversos estudis han demostrat que l’ús de la musicoteràpia en pacients amb esquizofrènia i depressió pot millorar la motivació i l’estat d’ànim, reduir l’ansietat i l’augment d’alerta. Aquest tractament, de retruc, contribueix a millorar la seva sociabilitat, una de les esferes de la vida en què se’ls ha d’oferir més eines per facilitar-ne l’apoderament.

La cloenda de la Magic Line es va celebrar el 14 de maig, en un acte en què es van entregar diplomes a tots els beneficiaris d’aquesta mobilització solidària. Per a més informació sobre aquest acte, feu clic aquí.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search