Tret de sortida pel Taller d’Alletament de l’Hospital General del Parc Sanitari

 a Institució
​Com bé sabeu, ja fa més d’un any que va començar a funcionar l’”Escola de Pares” de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb l’objectiu d’oferir un espai d’informació i interacció amb els futurs pares.
Ara ha arribat el moment de donar un pas més i, per aquest motiu, s’ha posat en marxa el “Taller d’Alletament” que neix amb el repte de crear un espai d’aprenentatge per poder recolzar les mares lactants.
La llet materna és l’aliment ideal per mantenir la salut del nadó i prevenir infeccions i altres malalties. L’inici, però, no és fàcil i requereix de recolzament per poder anar adquirint coneixements i destresa.
El Taller d’Alletament, impulsat per Clara García, Supervisora Maternoinfantil i Teresa Caballé, Llevadora Perinatologia es portarà a terme els dimecres, de 16 a 18 hores, a la Sala d’Espera de la Unitat 5A d’hospitalització de l’Hospital General. Els professionals que hi participen intentaran donar resposta a aquests aspectes:
–       Diferents posicions per amamantar
–       Agafada del nadó al pit
–       Examen del pit i higiene
–       Extracció de llet
–       Cures emocionals
Les persones interessades en assistir a aquest talles, poden dirigir-se al Punt d’Informació ubicat al hall d’entrada principal de l’Hospital General.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search