Trobada Multidisciplinar. Atenció Hospitalària i Atenció Primària

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà la Trobada Multidisciplinar. Atenció Hospitalària i Atenció Primària els propers 10 i 11 de desembre.
Desprès de tres anys, es celebraran novament aquestes jornades amb l’objectiu de compartir experiències i coneixements i reforçar lligams entre les institucions. En els últims anys s’ha produït un desequilibri entre l’augment de les demandes assistencials i els recursos disponibles però gràcies al gran esforç realitzat per tot el personal, tant des de l’Atenció Primària com des de la Hospitalària, s’ha aconseguit una atenció sanitària de primera línea.
Aquestes jornades, doncs, es creen amb un doble objectiu. Per una banda, revisar aspectes organitzatius i estructurals que com les societats modernes estan en continu canvi i d’altra, revisar i actualitzar els coneixements científics més importants dels últims anys.
Per consultar el programa de la Trobada Multidisciplinar. Atenció Hospitalària i Atenció Primària podeu fer clic aquí
També podeu descarregar el PDF, fent clic aquí
Per formalitzar la inscripció és necessari enviar un correu electrònic a l’adreça atencioprimaria@pssjd.org indicant nom i cognoms, entitat laboral i correu electrònic de contacte.
La jornada inclou l’assistència a la jornada, la documentació, el servei de cafès i el dinar de treball. A més, es lliurarà certificat d’assistència.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search