Trobades del projecte europeu ROAMER

 a Institució
​El ROAMER és un projecte europeu, coordinat pel Dr. Josep Maria Haro, Director de l’Àrea de Recerca del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i membre del CIBER de Salut Mental. És un projecte finançat per la Comissió Europea sota el 7è Programa Marc que té com principal objectiu desenvolupar un mapa de ruta per promocionar i integrar la recerca en salut mental a Europa.
Compta amb la participació de 14 institucions beneficiàries provinents de 7 països de la Unió Europea (Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Hongria, Regne Unit, Suècia i Països Baixos), amb diversos col·laboradors d’altres països europeus. Segueix la següent metodologia:
  • Realització i valoració d’enquestes
  • Mapejos sistemàtics de la literatura
  • Tallers científics amb els experts europeus més rellevants en cadascuna de les àrees de recerca en salut mental: biomedicina, mecanismes i tractaments psicològics, aspectes socioeconòmics, salut pública, benestar i financiació i formació i infraestructures per a la recerca. Tallers que es porten a terme per avaluar l’estat de l’art, les mancances i les prioritats en recerca per cadascun d’aquests camps amb una perspectiva de 20 anys.
  • Reunions de consens amb consells assessors tant de científics com d’altres grups d’interessats (polítics europeus, associacions de professionals de l’àrea de salut mental, cuidadors, usuaris, acadèmics, etc).
Les tres trobades del projecte ROAMER es duran a terme del 17 al 19 de desembre a l’edifici de Sant Joan de Déu – Numància i estan sent organitzades pel Dr. Josep Maria Haro, coordinador del projecte.
La reunió del dia 17 comptarà amb la participació del comitè assessor d’interessats, format per representants d’associacions de professionals, acadèmics, cuidadors i usuaris actives en el camp de la salut mental a nivell europeu. El dia 18 hi participarà el comitè assessor científic format per investigadors d’excel·lència reconeguts a nivell mundial en els camps de la salut mental. Finalment, el dia 19, es reunirà el comitè directiu del projecte format per tots els beneficiaris i els líders de cada àrea.
Per més informació, podeu consultar aquí
 

Agenda 1st meeting Stakeholder

 

Agenda 1st meeting SAB

 

Agenda 2nd EB

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search