Un equip de professionals del Parc Sanitari dedicats al tractament del dolor crònic reben el primer premi “Pare Vicente Macian” en el prestigiós VI European Multidisciplinary Pain Meeting

 a Institució
El passat mes de maig, del 5 al 8, va tenir lloc a Sant Lluís (Menorca) el Pain Meeting, un congrés multidisciplinari que s’organitza anualment a Menorca i que enguany ha arribat a la seva onzena edició.
Durant el transcurs del congrés, de caràcter internacional, també es va celebrar el VI European Multidisciplinary Pain Meeting. Durant els tres dies de l’encontre es van aplegar més de dos-cents professionals dedicats a l’estudi del dolor crònic per presentar tècniques i experiències innovadores en aquest àmbit d’actuació.
El primer premi &quotPare Vicente Macian&quot del VI European Multidisciplinary Pain Meeting va recaure en la feina d’un equip de professionals del Servei d’Anestesiologia i del Servei de Traumatologia (COT) del Parc Sanitari Sant Joan de Deú.
La comunicació guanyadora va ser un pòster on es referencia un cas clínic on s’observa una complicació: Cefalea i pneumoencèfal en una de les tècniques més habituals que es practica en les unitats de dolor: la infiltració epidural translaminar. Existeixen pocs informes d’altres casos clínics similars, de manera que es destaca la importància del reconeixement d’aquesta complicació per poder establir el tractament de manera precoç.
El pòster ha estat elaborat per especialistes del Servei d’Anestesiologia: la Dra Caridad E. Torrens Hernández, la Dra. Maribel Vargas, el Dr. Pere Estivill, la Dra. Ariadna Tuya, el Dr. Luis Torruella i la Dra. Carmen L. Rodríguez, junt amb la Dra. Francesca Closa i el Dr. José Manuel Casulleras, ambdós traumatòlegs.
Enhorabona a tots els professionals que han aconseguit aquest premi!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search