Un pòster del Servei de COT del Parc Sanitari rep la menció especial del jurat en el prestigiós Congrés de la Efort celebrat a Suïssa durant la primera setmana de juny

 a Institució
En el marc de la 17ena edició del Congrés de la Efort celebrat els dies 1 a 3 de juny a Geneva (Suïssa), el Dr. Juan Castellanos, cap del Servei de COT (cirurgia ortopèdica i traumatologia), i el Dr. Óscar Izquierdo, metge també del Servei, van rebre una menció especial, Certificate of Special Mention, per part del jurat. Aquest premi atorga a la comunicació presentada: Treatment Of The Tèbia Senar-Union With A Free Vascularized Corticoperiosteal Flap From The Medial Femoral Condyle la categoria de millor pòster en aquesta 17ena edició del Congrés.
El treball presentat pels doctors Castellanos e Izquierdo analitza els resultats del tractament mitjançant un penjall lliure corticoperiòstic procedent de l’epicòndil lateral del fèmur per al tracament d’aquelles fractures de tíbia que, encara i haver rebut un tractament quirúrgic estàndard romanen sense consolidació. Aquesta tècnica s’ha demostrat 100% efectiva en els casos operats al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, assolint una consolidació de les fractures en tots els casos i permetent la deambulació, sense dolor, dels pacients.
El Congrés de la Efort se celebra anualment, cada edició en una ciutat europea diferent. Aquest any la trobada s’ha desenvolupat a Geneva (Suïssa), amb més de 6.700 participants. Com a indicador de l’alt nivell de competitivitat, en aquest 17ena edició s’han presentat un total de 800 comunicacions, 200 en format de pòster, entre les quals ha estat escollida la del Servei de COT del Parc Sanitari.
Enhorabona a tots els professionals del Servei de Cot que han fet possible aquest reconeixement!
Si voleu veure els pòster en PDF i descarregar-vos-el, feu clic aquí.
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search