Memòria anual 2017

 a Institució

​Aquest document és el recull de l’esforç de tot un any on es van desenvolupar projectes, objectius i reptes a escala institucional. És impossible incloure tota l’activitat realitzada al llarg de 12 mesos, però sí que intenta reflectir de manera significativa, la implicació, l’esforç i el suport de tot l’equip professional, el voluntariat i totes les persones col·laboradores vinculades al Parc Sanitari.

Us presentem la Memòria institucional 2017 del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Un gran equip humà preparat per cobrir les necessitats 365 dies l’any, 7 dies a la setmana, 24 hores al dia.

Tal com venint fent en els darrers anys, i amb la intenció de ser respectuosos amb el medi ambient; hem utilitzat tecnologies 2.0 en la realització d’aquesta memòria. Per aquest motiu, no hem fet cap versió en paper d’aquest document.

Podeu consultar-la fent clic aquí.

Som una organització viva que acompanyem i atenem a les persones

Som una organització viva que treballa dia a dia per consolidar la cartera de serveis i crear noves línies pensades i destinades a oferir una millor assistència a les persones que atenem. En aquest sentit, al llarg del 2017, per exemple, s’inicia un nou model de psiquiatria penitenciària, es desenvolupa el projecte d’Humanització de la Unitat de Medicina Intensiva, s’obre un nou Centre de Salut Mental a Viladecans, es posa en marxa un sisè quiròfan a l’Hospital General, s’obre un Club Social a Cerdanyola i s’aposta en ferm per la Unitat Territorial de Malalties Infeccioses. En definitiva, accions que ens permeten continuar avançant en el model d’atenció integral centrat en la persona i que podreu conèixer al llarg d’aquesta memòria.

I tot això sense deixar de banda també tots els projectes i activitats que componen l’ADN Sant Joan de Déu i que estan sustentats en els valors de la nostra institució: l’hospitalitat, la qualitat, el respecte, la responsabilitat, l’espiritualitat, l’humanisme i la solidaritat. I és que, només des de la reflexió i actualització d’aquests valors, juntament amb els nostres principis, podrem projectar el futur i donar resposta a les necessitats reals del nostre entorn.

La Memòria 2017 del Parc Sanitari Sant Joan de Déu  pretén mostrar, doncs, el nostre projecte comú. Un projecte on l’eix central és proporcionar una assistència integral i de qualitat a la ciutadania, amb la promoció i la defensa dels seus drets per tal que puguin viure una vida digna. I això sense deixar de banda la cura de les seves famílies i l’entorn més proper.

Aquest és el camí que hem de seguir per poder créixer.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search