Usuaris del Parc Sanitari gaudeixen d’una excursió de final de curs

 a Institució
​El passat mes de juny, els usuaris que durant tot l’any han participat en els tallers d’”Humanitats”, van tenir l’oportunitat de gaudir de la ja tradicional excursió de final de curs. El lloc escollit per visitar va ser Sant Antoni de Vilamajor on van estar-hi presents usuaris de l’Hospital de Dia de Ciutat Vella, Numància, Clínica Sant Carles, Benet Menni, Sant Agustí, Santa Anna i Almacelles. Un total de 55 persones no val voler perdre’s aquesta sortida.
En aquests tallers d’”Humanitats” no només es tracten aspectes relacionats amb la dimensió espiritual i religiosa, també tenen cabuda temes proposats pels propis usuaris i que han sorgit d’algun interès personal com pot ser conèixer les diferents religions, les diferents cultures, els valors que predominen en la nostra societat, el sentit de la vida i la mort…
L’excursió de final de curs, doncs, és una de les activitats que s’esperen amb més il·lusió per part dels usuaris al llarg de l’any. En altres ocasions ja han tingut ocasió de visitar el Temple Budista de El Garraf, l’Abadia de Montserrat, la Catedral o la Sagrada Família. Aquest any, visitar Sant Antoni de Vilamajor ha permès a tots els assistents gaudir de la natura i participar en un taller sobre els valors de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.
Aquesta activitat i, més concretament, el taller d’”Humanitats”, està emmarcada dins el programa que ofereix el Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa del Parc Sanitari Sant Joan de Déu en l’Àrea de Salut Mental i l’Àrea de Discapacitat Intel·lectual. El SAER treballa des de la base que als usuaris se’ls ha de proporcionar una atenció integral i, per tant, la salut s’ha de cuidar des de totes les vessants possibles: físicament, psíquicament, socialment i espiritualment.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search