V CROS Solidari per la Salut Mental

 a Esdeveniments

El tradicional Cros Solidari per Salut Mental arriba aquest any a la seva cinquena edició. Com sempre, es pretén que aquest esdeveniment serveixi com a exemple d’integració social. En aquest sentit, el paper de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, institució emblemàtica a la nostra vila, ha estat fonamental juntament amb el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de la localitat.

De fa molts anys, Parc Sanitari Sant Joan de Déu treballa per donar a conèixer la realitat de les malalties mentals i en aquesta cinquena edició del Cros encara volem donar un pas més.

El centre va proposar a tots els usuaris de les àrees de salut mental i discapacitat intel·lectual del Parc Sanitari Sant Joan de Déu la opció de crear i dissenyar, per primera vegada, la mascota del Cros. La proposta, ben rebuda entre els interessats, ha fet possible el naixement de “La Cabuda”, projecte escollit entre totes les opcions presentades. Aquesta mascota il·lustrarà, d’ara endavant, els cartells i altres elements de difusió de l’esdeveniment.

Tothom podrà tenir un record de “La Cabuda” i es que, amb una aportació qualsevol, rebreu un pin amb el seu dibuix a banda d´entrar en el sorteig d’unes samarretes esportives. En el cas que el donatiu sigui d´un mínim de 5 euros, podreu guanyar un cap de setmana per a dues persones al centre termal Caldea d´Andorra. Tota la recaptació es destinarà a tasques de recerca que la Fundació Sant Joan de Déu realitza per les malalties mentals​.

Un any més, el Parc de la Muntanyeta acollirà aquesta cita esportiva i solidària que se celebrarà el diumenge 21 de novembre. Hi haurà curses de diverses modalitats per un total de 850 corredors i corredores. Primer serà el torn de les proves per a participants als Jocs Esportius Escolars. Després, es podrà veure en acció la cursa de la categoria Salut Mental, el que implica un gest d’hospitalitat vers a les persones que moltes vegades no tenen cabuda en aquest tipus d’esdeveniments i un cop finaltizada aquest cursa, començaran les curses pel atletes federats i pels de la categoria Popular OPEN.

El Cros Solidari per la Salut Mental és, sens dubte, d’un gran nivell esportiu i humà. Una invitació al reconeixement de l´esforç de corredors i corredores  professionals junt amb d’altres més anònims que afronten la carrera com un repte més que superar.

No pots faltar a la cita. El termini d’admissió de totes les inscripcions és fins el dimecres 17 de novembre a les 20h i/o quan s’arribi a un total de 850 inscripcions entre totes les categories. Per a més informació i inscriure’t visita la pàgina web www.santboi.cat i/o:

Inscripció curses Jocs Escolars (Programa NEO CEBLLOB)
Inscripció cursa Salut Mental
Inscripció Curses Federades (FCA)
Inscripció curses Popular Open
Inscripció curses Popular Open

També pots fer el teu donatiu en aquest compte de la Caixa d’Estalvis i Pensions “La Caixa”: 2100 0148 59 0200360676 o a través del Servicaixa  (indicant al concepte “Cros Solidari”)

Darreres notícies

Escriu un comentari

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search