V Sopar de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat

 a Institució
​El sopar de la solidaritat del Barrejant 2015 sorgeix de la voluntat de col·laboració entre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Juan Ciudad ONGD i la localitat de Sant Boi de Llobregat.
Fruit de la col·laboració i coordinació de Juan Ciudad ONGD, que té presència al Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat, i diversos serveis del Parc Sanitari arriba el V Sopar de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat.
Aquest serà possible gràcies al treball amb diversos àmbits del Parc Sanitari i de la col·laboració voluntària d’alguns dels nostres usuaris i usuàries que han volgut posar el seu granet de sorra tot participant en l’organització d’aquest sopar. Un sopar amb història i el compromís de totes les persones que l’han fet possible.
El sopar, que es celebrarà el proper divendres 2 d’octubre a les 21 hores a Can Massallera, té un cost de 8 euros, amb opció vegetariana, i s’hi pot acudir amb inscripció prèvia abans del dia 29 de setembre, a través del següent link
Posteriorment al sopar, es visualitzarà el documental “1 Any de Cooperació Santboiana”, la presentació del projecte “Ciutats Defensores dels Drets Humans” i el concert de la Big Band de Cultura F, una banda santboiana amateur creada l’any 2001, amb la direcció de Nando Picó i formada per estudiants que pretenen aplicar els aprenentatges a la pràctica però amb ganes, grans temes i passió per la música en directe.
Els diners recaptats durant Barrejant 2015 es destinaran a projectes d’ajuda humanitària a la Fundació Juan Ciudad ONGD als centres socisanitaris de: Sierra Leone, Libèria, Senegal, Ghana, Camerun, Togo, Cuba, Perú i Bolívia.
Juan Ciudad ONGD sorgeix l’any 1991 amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa mitjançant la creació i millora dels serveis d’atenció sociosanitària en països empobrits, a través dels centres sociosanitaris que gestiona Sant Joan de Déu arreu del món.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search