V Sopar de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat

 a Institució
​El sopar de la solidaritat del Barrejant 2015 sorgeix de la voluntat de col·laboració entre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Juan Ciudad ONGD i la localitat de Sant Boi de Llobregat.
Fruit de la col·laboració i coordinació de Juan Ciudad ONGD, que té presència al Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat, i diversos serveis del Parc Sanitari arriba el V Sopar de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat.
Aquest serà possible gràcies al treball amb diversos àmbits del Parc Sanitari i de la col·laboració voluntària d’alguns dels nostres usuaris i usuàries que han volgut posar el seu granet de sorra tot participant en l’organització d’aquest sopar. Un sopar amb història i el compromís de totes les persones que l’han fet possible.
El sopar, que es celebrarà el proper divendres 2 d’octubre a les 21 hores a Can Massallera, té un cost de 8 euros, amb opció vegetariana, i s’hi pot acudir amb inscripció prèvia abans del dia 29 de setembre, a través del següent link
Posteriorment al sopar, es visualitzarà el documental “1 Any de Cooperació Santboiana”, la presentació del projecte “Ciutats Defensores dels Drets Humans” i el concert de la Big Band de Cultura F, una banda santboiana amateur creada l’any 2001, amb la direcció de Nando Picó i formada per estudiants que pretenen aplicar els aprenentatges a la pràctica però amb ganes, grans temes i passió per la música en directe.
Els diners recaptats durant Barrejant 2015 es destinaran a projectes d’ajuda humanitària a la Fundació Juan Ciudad ONGD als centres socisanitaris de: Sierra Leone, Libèria, Senegal, Ghana, Camerun, Togo, Cuba, Perú i Bolívia.
Juan Ciudad ONGD sorgeix l’any 1991 amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa mitjançant la creació i millora dels serveis d’atenció sociosanitària en països empobrits, a través dels centres sociosanitaris que gestiona Sant Joan de Déu arreu del món.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search