VI Cros Solidari per la Salut Mental

 a Institució
​Diumenge 27 de novembre el 6è Cros Solidari ha aconseguit aplegar 840 corredors i corredores per a totes les categories acompanyats amb les seves famílies, amics i espectadors al Parc de la Muntanyeta. La cita esportiva ha començat a les 10 del matí amb les curses del atletes més petits, en les categories de prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil i amb la sorpresa d’aquesta edició: la presència de la nova mascota. La Cabuda ha engrescat durant tot el matí tant als participants com al públic amb la seva empenta i la seva força. Ha animat totes les sortides, ha acompanyat i ha corregut amb tots els participants.
La classificació del Cros és la següent:

 

En categoria femenina, les tres primeres classificades han estat:
Raquel Parrado Romero
13:40  SANT BOI
Mercè Pérez Dubon
14:25  BASEAMADO.COM
Montserrat Cinca Pato
14:35  SANT BOI
I en categoria masculina:
Albert Bosch
22:57
Javier Ojeda Castilo
 22:59
Xavi Tomasa Serrano
23:23   CLUB ATLETIC BERGA

 

El lliurament dels trofeus, realitzats entre d’altres l’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch el director de Curia, Gmà. Joaquim Erra el representant de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, Gmà.Santiago Ruiz el director general del Parc Sanitari, Enric Mangas 3a tinenta d’alcalde titular de l’Àrea de Benestar i Ciutadania, Lluïsa Moret 5a tinenta d’alcalde titular de l’Àrea de Serveis Generals i Regidora delegada d’Esports, M. Antònia Barragan Regidor delegat de Medi Ambient i Entorn Natural, i Salut Pública, Josep Puigdengolas així com altres membres del Comitè de Direcció del Parc Sanitari i dels patrocinadors.
Cal destacar que, inclòs en aquest Cros solidari per la Salut Mental, el passat divendres 25 de novembre es va celebrar el Cros de Promoció Escolar on van participar 975 corredors i corredores.
La celebració del Cros intenta, encara més, normalitzar la inclusió dels discapacitats que per la seva condició troben grans dificultats per a la seva integració social.
Gràcies als organitzadors, als patrocinadors, als participants i a tots els que directa o indirectament col·laboren, per fomentar i fer realitat que aquests corredors especials trobin el seu espai dins d’aquesta competició esportiva. La recaptació d’aquest Cros Solidari es destina als projectes de recerca en malalties mentals de la Fundació Sant Joan de Déu per a la Recerca i la Docència.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search