VI Jornada del Programa d’Atenció al Trastorn Psicòtic Incipient del PDSMIA

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu és l’encarregat, aquest any, d’organitzar la Jornada del Programa d’Atenció al Trastorn Psicòtic Incipient del PDSMIA que enguany arriba a la seva sisena edició.
La seu de la mateixa serà l’Ateneu de Cerdanyola i es celebrarà el proper 30 de maig.
La VI Jornada del Programa d’Atenció al Trastorn Psicòtic Incipient del PDSMIA estarà dedicada a la recerca en primers episodis. En un moment on disminueix la disponibilitats dels recursos econòmics, és més important que mai vetllar per l’efectivitat i l’eficiència dels serveis públics i les estratègies assistencials. Per establir les intervencions a garantir, cal anar al terreny del coneixement i la innovació.
Aquest programa té la mirada posada en els joves, que són el futur de la nostra societat, i això, no és en va, perquè sense salut, no hi ha futur
Per conèixer el preprograma de la VI Jornada del Programa d’Atenció al Trastorn Psicòtic Incipient del PDSMIA podeu fer clic aquí
Per formalitzar la inscripció és necessari enviar un correu electrònic a l’adreça tpi@pssjd.org indicant nom i cognoms, entitat laboral i càrrec. Es lliurarà certificat d’assistència.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search