VII Curs d’Avaluació Econòmica i Política Sociosanitària 2013

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu juntament amb la London School of Economics, el Center for the Economics of Physical and Mental Health (Institute of Psychiatry &amp King’s College of London), l’Associació Científica PSICOST i la Universitat Loyola Andalucia organitzen VII Curs d’Avaluació Econòmica i Política Sociosanitària.
El curs, que es portarà a terme del 23 al 26 de setembre al Campus Palmas – Altas de Sevilla, pretén oferir coneixements bàsics sobre economia de la salut i política sociosanitària fent èmfasi, especialment, en l’assistència primària i la salut mental.
L’objectiu és apropar eines per poder arribar a interpretar, dissenyar i portar a terme estudis d’economia de la salut orientats cap a la política i la gestió sociosanitària.
Aquest curs està dirigit a tots els professionals i directius dels serveis sanitaris públics i/o privats, responsables clínics d’hospitals i atenció primària, tècnics i professionals de gestió de les institucions sanitàries i professionals sanitaris en general.
Per més informació, podeu fer clic aquí  
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search