VII Curs d’Avaluació Econòmica i Política Sociosanitària 2013

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu juntament amb la London School of Economics, el Center for the Economics of Physical and Mental Health (Institute of Psychiatry &amp King’s College of London), l’Associació Científica PSICOST i la Universitat Loyola Andalucia organitzen VII Curs d’Avaluació Econòmica i Política Sociosanitària.
El curs, que es portarà a terme del 23 al 26 de setembre al Campus Palmas – Altas de Sevilla, pretén oferir coneixements bàsics sobre economia de la salut i política sociosanitària fent èmfasi, especialment, en l’assistència primària i la salut mental.
L’objectiu és apropar eines per poder arribar a interpretar, dissenyar i portar a terme estudis d’economia de la salut orientats cap a la política i la gestió sociosanitària.
Aquest curs està dirigit a tots els professionals i directius dels serveis sanitaris públics i/o privats, responsables clínics d’hospitals i atenció primària, tècnics i professionals de gestió de les institucions sanitàries i professionals sanitaris en general.
Per més informació, podeu fer clic aquí  
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search