VII Torneig de Futbol de Sant Joan de Déu

 a Institució
Fa més de 10 anys que els/les usuaris/es dels Serveis de Rehabilitació del Baix Llobregat van formar l’equip de futbol que representa el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Des d’aleshores, s’ha participat en diferents tornejos tant a nivell nacional com internacional.
Ara, doncs, ha arribat el moment de celebrar una nova edició del Torneig de Futbol de Sant Joan de Déu. Serà la setena edició d’un torneig que s’ha convertit en un gran exemple d’integració mitjançant l’esport.
El torneig es disputarà, novament, al Camp de Futbol Almeda de Cornellà de Llobregat. La cita serà el proper 11 de març de 2015 a partir de les 10 hores.
El torneig, organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, compta amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, la Universitat Ramón Llull i el RCD Espanyol.
A l’entrega de premis assistiran els diferents representants de les entitats col·laboradores del torneig que, amb el seu suport solidari, fan possible aquestes accions d’educació i participació ciutadana amb l’objectiu de proporcionar coneixement i difusió de la malaltia mental i l’estigma social.
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search