VIII Jornades de Recerca en Salut Mental

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà el proper 25 de maig de 2012 la celebració de les VIII Jornades de Recerca en Salut Mental on professionals de diferents camps ens ajudaran a aprofundir en l’àmbit de la recerca.
En l’edició d’enguany, hi participaran, juntament amb professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ponents que són experts/es reconeguts/des en el seu camp donat que tenen una àmplia trajectòria en recerca. D’altra banda, aquesta edició incorporarà una visió en recerca que pot ser més extensible també a altres professionals no específicament dedicats a la salut mental com, per exemple, és el cas de la taula de polítiques de recerca en salut o la taula de salut mental i gent gran.
A més, es lliurarà un premi a la millor presentació pòster o comunicació. Fins el 16 d’abril es poden presentar propostes (per més informació al respecte, consulteu el programa de la jornada que s’adjunta amb aquesta notícia).
El lloc de celebració serà l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. L’assistència a les VIII Jornades de Recerca en Salut Mental és gratuïta però s’ha de formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a recerca@pssjd.org.
Si voleu llegir el programa de “Les VIII Jornades de Recerca en Salut Mental” podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search