Viu el Mur

 a Institució
​Un dels grans reptes del Parc Sanitari Sant Joan de Déu des del seu naixement és obrir el recinte a tota la ciutadania. Per aquest motiu, hem posat en marxa el projecte “Trenquem barreres, obrim el Parc” amb la finalitat de millorar la integració en l’atenció que es dóna a la comunitat augmentar la participació activa de les famílies, fundacions tutelars i voluntariat i normalitzar els espais comuns.
Al llarg de tot l’any organitzarem diverses accions entorn aquesta obertura, i perquè us en feu una idea, us adjuntem el calendari anual previst on us anirem informant de les activitats quan estiguin més pròximes a la data de celebració.
Ara per ara, la primera activitat que proposem porta el nom “L’art trenca barreres”. Durant la setmana del 14 al 18 de març celebrarem tallers artístics entorn el mur que envolta el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.          Uns tallers que finalitzaran dissabte 19 de març amb la pintada d’un gran mural exterior. Serà una activitat carregada de simbolisme entorn un mur amb més de 100 anys d’història i que finalitzarà amb el seu enderrocament el proper mes d’abril.
Els nostres usuaris tindran un paper fonamental tant en la celebració dels tallers com en la pintada del dia 19 però aquestes activitats, a més, estan obertes a tota la ciutadania. Serà, sens dubte, una forma de democratitzar l’art.
Es tracta de portar a terme diverses activitats artístiques per fer viu el mur que envolta el Parc Sanitari no només a part exterior si no també a l’interior. Volem que el mur, abans de ser enderrocat, pugui convertir-se en una valuosa eina de comunicació i participació mitjançant un diàleg a través de l’art, on “el dins i el fora” coexisteixin i es confonguin.
El 19 de març comptarem amb l’ajuda de “Persianes Lliures” , una plataforma de graffiters que busca alliberar espais per atorgar-los un ús expositiu, per fer aquest gran mural. El repte és fugir de la forma estandarditzada del mur i aconseguir una façana plena de vitalitat.

 

Esteu tots convidats a participar en un acte que serà simbòlic i històric! Només heu de venir amb ganes de passar-ho bé i amb roba còmoda per gaudir de la festa.
Totes aquestes activitats estant finançades per diferents espònsors que col·laboren amb el nostre projecte.
Us esperem!!!

                            

 

Planificació d’Actes Obertura Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 

Tot i així, us anirem informant més detalladament de cada activitat en dates pròximes a cada acte.
Febrer
     Jornada  esportiva amb la  26ª Cursa popular de la vila de Sant Boi
Març
     Carnestoltes
     Festivitat de Sant Joan de Déu
     Programa Viu el Mur!
     Setmana d’expressió plàstica i artística
     Pintada popular del Mur
     Performance artístic
Abril
     La primavera sona al Parc (concerts musicals a l’aire lliure)
     Sant Jordi

 

Maig
     La Primavera son al Parc (concerts musicals a l’aire lliure)
     Festa local de Sant Boi
     Jornada Banc de Teixits Neurològics
Juny
     Obertura oficial del recinte
     Lliurament premis eslògan
     Sant Joan
     La Primavera sona al Parc
Juliol
     Cinema a la fresca
     Festa de l’escuma
Setembre
     Exposició Museu de Sant Boi
Octubre
     Dia de Salut Mental. Jornades Internacionals

 

Novembre
     Castanyada
Desembre
     Festa de la Puríssima
     Campanya de Nadal
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search