Webinar “Aportando valor: visualización y retos del cuidado”

 a Institució

En el marc del Dia Internacional de la Infermeria que se celebra cada 12 de maig, ens avancem a la commemoració d’aquesta data amb el webinar  “Aportando valor: visualización y retos del cuidado”, organizat per la Direcció d’Infermeria del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i moderat per la seva directora, la Sra. Isabel Grimal.

L’objectiu d’aquesta trobada digital que tindrà lloc el pròxim 10 de maig, és reflexionar i analitzar sobre la tasca dels professionals d’infermeria i visualitzar la importància de les cures des de la perspectiva infermera així com parlar de la necessitat de la humanització de les cures en un model centrat en la persona atesa i el seu entorn.

Aquest espai de diàleg comptarà amb la participació de quatre professionals expertes en la cura infermera com la Sra. Asunció Laïlla, infermera, psicopedagoga i diputada del Parlament de Catalunya; la Dra. Adela Zabalegui, subdirectora d’Investigació i Docència d’infermeria de l’Hospital Clínic de Barcelona; la Dra. Mireia Subirana, directora d’infermeria del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell; i la Sra. Raquel Fabregat, adjunta a la direcció d’infermeria del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

El webinar es farà a través de la plataforma Zoom i per participar-hi,  haureu d’accedir mitjançant aquest enllaç:

https://pssjd.zoom.us/j/84406728305

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search