Workshop de la Biblioteca de Instrumentos en Salud Mental y Discapacidad

 a Institució
Workshop de la Biblioteca de Instrumentos en Salud Mental y Discapacidad” neix amb l’objectiu d’avaluar la qualitat de les eines utilitzades en l’àmbit de la salut mental i de la discapacitat. Pretén, doncs, recopilar i classificar aquestes eines i proporcionar, a la vegada, elements que ajudin als professionals a escollir la més idònia en funció de les necessitats.
Workshop de la Biblioteca de Instrumentos en Salud Mental y Discapacidad” està organitzada per CIBERSAM (Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa) i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i es portarà a terme a la Unitat de Formació i Docència del Parc els propers 14,15 i 16 de maig de 2012.
Les jornades estaran dividides en tres parts ben diferenciades. Una primera on es formarà els assistents en tècniques de desenvolupament i validació d’instruments, una segona on els investigadors podran compartir experiències i avanços i una tercera on es guiarà als presents en l’aplicació de les principals escales clíniques i de funcionament psicosocial i neuropsicològiques.
Si voleu més informació respecte el workshop o formalitzar la inscripció, podeu fer clic aquí
Si voleu formalitzar la vostra inscripció, descarregueu aquest formulari

Per més informació:

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search