X Jornades d’Atenció Espiritual i Religiosa

 a Institució
​Sembla que va ser ahir però les jornades organitzades anualment pel Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa del Parc Sanitari Sant Joan de Déu arriben aquest any a la seva desena edició gràcies a moltes persones que han facilitat i col·laborat en la realització d’aquestes jornades tant des de la pròpia institució com d’entitats externes.
Sota el títol “Les religions i la Salut Mental”, l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà la celebració d’aquestes jornades els propers 17 i 18 d’octubre.
Un element essencial per continuar avançant en la cultura de l’assistència integral vers els usuaris és la formació dels professionals en temes espirituals i religiosos, no només pel benestar dels propis usuaris sinó també dels seus familiars.
La globalitat de l’esser humà, el seu pensament, les seves preocupacions, la realitat del seu entorn, les seves conviccions i valors i les seves creences religioses determinen també el seu estat de salut.
Si esteu interessats en assistir a les jornades, podeu formalitzar la vostra inscripció enviant un correu electrònic a: mcmarquez@pssjd.org
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search