X Jornades de Recerca en Salut Mental

 a Institució
El proper 13 de novembre tindran lloc les X Jornades de Recerca en Salut Mental. L’edició d’enguany compta amb professionals experts/es i reconeguts/des  en temes de gran interès com són l’efecte de les hormones en la salut mental, abordatges innovadors en relació a la detecció i tractament dels trastorns mentals, i el suïcidi.
 
Destaca la conferència magistral que oferirà el Dr. Javier Labad, que és psiquiatra i endocrinòleg i que parlarà sobre els biomarcadors d’estrès en trastorns psicòtics incipients.
 
També hi haurà una exposició de pòsters de projectes de recerca presentats durant l’any 2013-2014 a diferents congressos nacionals i internacionals. D’entre tots els pòsters que es presentin s’entregaran dos premis als millors pòsters, que seran decidits per tots/es els/les assistents.
 
 
Per consular el programa de les X Jornades de Recerca en Salut Mental   podeu fer clic aquí
 
 
Les jornades es celebraran a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i l’assistència és gratuïta. Tot i això, s’ha de formalitzar inscripció prèvia a la següent adreça de correu electrònic: jornadarecercaSM@pssjd.org
 
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search