XI Jornades d’Atenció Espiritual i Religiosa

 a Institució
​El Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa del Parc Sanitari Sant Joan de Déu celebra el proper 21 de novembre a l’Auditori del Centre Social, les seves jornades anuals.
L’edició d’enguany porta per títol “El compromís de les religions en l’àmbit sanitari, un camí espiritual de servei a la persona”. Aspecte que posarà de manifest la importància de tractar a l’esser humà en tota la seva globalitat: biològicament, psicològicament, socialment i espiritualment i es que tots aquests aspectes determinen l’estat de salut de les persones.
Per consultar el programa de les XI Jornades d’Atenció Espiritual i Religiosa, podeu fer clic aquí
L’objectiu d’aquestes jornades organitzades anualment pel Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa del Parc Sanitari Sant Joan de Déu és oferir un espai de formació als seus col·laboradors respecte temes i aspectes que tinguin relació amb l’atenció de la dimensió espiritual de les persones que atenem.
La inscripció és gratuïta. Per formalitzar-la s’ha d’enviar un correu electrònic, indicant en ordre de preferència la seva assistència als tallers proposats, a MªCarmen Márquez: mcmarquez@pssjd.org
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search