XVII Jornada per a professionals d’infermeria de salut mental

 a Institució
​L’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions és un nou proveïdor públic de Serveis de Salut Mental, d’Addiccions i Sociosanitari fruit de la fusió de l’Institut d’Atenció Psiquiàtrica, Salut Mental i Toxicomanies (IAPS) i els Centres Assistencials Dr.Emili Mira.
El seu objectiu és l’atenció clínica de persones amb trastorns psiquiàtrics i additius i en aquesta vesant l’INAD organitza aquesta jornada per professionals d’infermeria de salut mental.
Serà un dia on els debats és portaran a terme per establir canals de comunicació, promoure la coordinació entre els diferents centres, millorar l’atenció als usuaris, crear espais per a la formació comú i millorar les relacions entre professionals dels diferents nivells d’atenció.
Aquesta jornada, que compta amb la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, es portarà a terme el proper 15 de juny a la Sala de les Voltes “La Masia”, Recinte Torribera (Prat de la Riba, 171 – Santa Coloma de Gramanet).
Les places per poder assistir-hi són limitades i el preu de l’incripció és de 50 euros. Per formalitzar la teva inscripció visita el programa de la XVI Jornada per a professionals d’infermeria de salut mental.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search