XVII Jornada per a professionals d’infermeria de salut mental

 a Institució
​L’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions és un nou proveïdor públic de Serveis de Salut Mental, d’Addiccions i Sociosanitari fruit de la fusió de l’Institut d’Atenció Psiquiàtrica, Salut Mental i Toxicomanies (IAPS) i els Centres Assistencials Dr.Emili Mira.
El seu objectiu és l’atenció clínica de persones amb trastorns psiquiàtrics i additius i en aquesta vesant l’INAD organitza aquesta jornada per professionals d’infermeria de salut mental.
Serà un dia on els debats és portaran a terme per establir canals de comunicació, promoure la coordinació entre els diferents centres, millorar l’atenció als usuaris, crear espais per a la formació comú i millorar les relacions entre professionals dels diferents nivells d’atenció.
Aquesta jornada, que compta amb la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, es portarà a terme el proper 15 de juny a la Sala de les Voltes “La Masia”, Recinte Torribera (Prat de la Riba, 171 – Santa Coloma de Gramanet).
Les places per poder assistir-hi són limitades i el preu de l’incripció és de 50 euros. Per formalitzar la teva inscripció visita el programa de la XVI Jornada per a professionals d’infermeria de salut mental.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search