XVIII Simposi de la Societat Catalana d’Urologia

 a Institució
​El XVIII Simposi de la Societat Catalana d’Urologia va celebrar-se a Roses (Girona) del 23 al 25 de novembre. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu no va faltar a la cita de la mà del Dr. Manuel Céspedes, Cap d’Urologia de l’Hospital General.
El Dr. Céspedes va presentar una comunicació oral davant el plenari del Simposi on parlava de l’estenosi d’uretra i del treball que s’està portant a terme referent a aquesta patologia en el Servei d’Urologia de l’Hospital General del Parc Sanitari.
Destacar que aquesta comunicació presentava resultats des de l’any 2005 i fins a l’actualitat, d’un total de 59 pacients intervinguts quirúrgicament mitjançant diferents tècniques. Va ser l’única comunicació sobre Cirurgia Reconstructiva de l’Estenosi Complexa d’Uretra presentada durant la celebració del Simposi. Fet que va posar de manifest la dificultat que implica el tractament quirúrgic d’aquesta patologia que precisa d’experiència i coneixements interdiscilplinaris més enllà de l’especialitat.
Durant aquesta comunicació oral, el Dr. Manuel Céspedes va aprofitar per aprofundir en alguns detalls tècnics referents a l’Uretroplàstia d’Ampliaciómitjançant BAES-flap, tècnica que es desenvolupa i s’està perfeccionant des del Servei d’Urologia de l’Hospital General.
En aquest sentit, durant l’any 2012, més de la meitat dels pacients que han estat intervinguts per estenosi d’uretra complexa al nostre hospital, venien redirigits d’altres serveis d’urologia de tota Catalunya. Fet que demostra que el Servei d’Urologia de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’està posicionat com a referent en el tractament de l’estenosi d’uretra.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search