2a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució
​Us anunciem que el proper divendres 7 de juny de 2013 celebrarem la 2a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Serà un acte lúdic, festiu i principalment solidari que neix amb l’objectiu d’ajudar els més necessitats mitjançant la recaptació de fons econòmics.
Les aportacions que es recullin durant aquesta 2a Nit Solidària, organitzada per l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari, es destinaran a un nou projecte sanitari que es desenvoluparà a Sucre, Bolívia.
Durant l’any 2012, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va portar a terme l’agermanament amb l’Hospital Cristo de las Américas per establir vincles de col·laboració entre les dues institucions que fomentessin la formació continuada dels professionals, la implantació de tècniques en realització i/o elaboració de protocols i metodologia de treball i per avançar en la implantació de les noves tecnologies.
La 2a Nit Solidària està dirigida, principalment, als professionals, voluntaris, col·laboradors, proveïdors i persones relaciones amb el Parc Sanitari però està oberta a totes aquelles persones que desitgin contribuir en aquesta causa solidària.
El sopar tindrà lloc a l’Hotel Hesperia Tower d’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). La direcció d’aquest hotel ha donat totes les facilitats possibles per tal de poder celebrar aquest sopar solidari en les seves instal·lacions.
Com es poden comprar els tickets?
Sra. Paquita Infante
Departament de Comptabilitat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu – Edifici de Sant Rafael
Telèfon: 93 640 63 50 / Ext. 12415
Us adjuntem, a més, el número de compte bancari que s’ha creat per la recepció de les donacions. Aquestes han de fer referència al concepte: “2a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu”:
                        La Caixa          2100 0117 91  0200457506
Qualsevol contribució, per mínima que sigui, és de gran valor per poder ajudar a les persones que més ho necessiten!
Durant la celebració de la 2a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu hi haurà actuacions i música boliviana, sortejos de regals i música disco fins a les 3 de la matinada.
Per més informació respecte aquesta cita solidària podeu contactar amb:
Germà José Maria Montserrat
Telèfon: 669 073 899

 

2ª Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search