Actes de celebració de l’ Any Pujadas

 a Institució
Aquest 2012 es commemora el bicentenari del naixement  (1812-1881)del Dr. Antoni Pujadas i Mayans, fundador del que havia estat l’Hospital Psiquiàtric de Sant Boi, ara Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Benito Menni, Complex Assistencial de Salut Mental. Per aquest motiu, al llarg de tot aquest s’estan celebrant i organitzant diversos actes entorn aquest aniversari.
La propera activitat en aquest sentit es portarà a terme el proper dimecres 10 d’octubre de 2012.  Es tracta d’un acte homenatge organitzat per L’Acadèmia (Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears), la JPC (Joves Psiquiatres de Catalunya) i la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu no podia faltar a aquesta cita i estarà representat de la mà del Dr. Josep Ramos, Director de Planificació de Salut Mental i Addiccions i Vicepresident del Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut.
Aquest acte homenatge al Dr. Pujadas tindrà lloc a la seu de L’Acadèmia. Si esteu interessats en poder assistir i en conèixer el programa de la jornada podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search