Actes de celebració de l’ Any Pujadas

 a Institució
Aquest 2012 es commemora el bicentenari del naixement  (1812-1881)del Dr. Antoni Pujadas i Mayans, fundador del que havia estat l’Hospital Psiquiàtric de Sant Boi, ara Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Benito Menni, Complex Assistencial de Salut Mental. Per aquest motiu, al llarg de tot aquest s’estan celebrant i organitzant diversos actes entorn aquest aniversari.
La propera activitat en aquest sentit es portarà a terme el proper dimecres 10 d’octubre de 2012.  Es tracta d’un acte homenatge organitzat per L’Acadèmia (Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears), la JPC (Joves Psiquiatres de Catalunya) i la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu no podia faltar a aquesta cita i estarà representat de la mà del Dr. Josep Ramos, Director de Planificació de Salut Mental i Addiccions i Vicepresident del Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut.
Aquest acte homenatge al Dr. Pujadas tindrà lloc a la seu de L’Acadèmia. Si esteu interessats en poder assistir i en conèixer el programa de la jornada podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search