B-Debate: Impacte del Envelliment en la Salut Mental i el Benestar

 a Institució
CosmoCaixa acollirà els propers 29 i 30 de gener la jornada &quotB-Debate: Impacte del Envelliment en la Salut Mental i el Benestar&quot (B-Debate: Impact of Ageing on Mental Health and Well-being).
L’objectiu d’aquestes jornades és debatre sobre els principals factors que intervenen en la salut mental i el benestar durant el procés d’envelliment, les estratègies de prevenció i de gestió per millorar la qualitat de vida de la població en edat avançada i l’impacte econòmic i social que generen. L’objectiu, doncs, és promoure la col·laboració internacional i guiar la recerca i polítiques públiques en aquest àmbit.
Més del 20% de les persones majors de 60 anys pateixen algun trastorn mental o neurològic com la demència o la depressió. L’OMS preveu que, entre els anys 2000 i 2050, el nombre d’habitants més grans de 60 anys a tot el món es duplicarà i la proporció de majors de 80 anys es quadruplicarà i, per aquest motiu, es fa tant important la recerca en aquest àmbit.
“B-Debate: Impacte del Envelliment en la Salut Mental i el Benestar” és una jornada organitzada per B-Debate, una iniciativa de Biocat i de l’Obra Social, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Fundació de Recerca Sant Joan de Déu.
Per tenir més informació de la jornada podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search