Barcelona Magic Line. Més que una marxa popular!

 a Institució
​El proper 2 de març es celebrarà la Barcelona Magic Line, una marxa solidària i no competitiva que recorrerà set turons emblemàtics de Barcelona.
Aquesta cursa solidària està organitzada per l’Obra Social Sant Joan de Déu amb l’objectiu de captar fons per als programes d’atenció a persones en situació de vulnerabilitat. És, alhora, un repte col·lectiu i un punt de trobada entre els ciutadans actius i solidaris.
Sota el lema 7 turons, 7 causes solidàries”  la BML  recorrerà La Rovira, El Carnel, La Creueta del Coll, el Tibidabo, Sant Pere Màrtir, Montjuïc i el Mont Tàber. Cada un d’aquests torons està vinculat a una de les set causes solidàries per a les quals treballa l’Obra Social Sant  Joan de DéU.
La Barcelona Magic Line en 7 punts:
1. És una marxa solidària i no competitiva que recorrerà set turons emblemàtics de Barcelona. Els fons recaptats es destinen a projectes socials de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.
2. Per a participar-hi cal formar part d’un equip. Cada equip pot tenir entre 3 i 25 components, sense limitacions d’edat.
3. Cada equip assumirà un doble repte: solidari i esportiu, que haurà de concretar en el moment de la inscripció.
4. El repte solidari consisteix en la captació de donatius (50, 100, 500, 1000 euros…). Els equips poden organitzar activitats, vendre productes… Al web us donem idees i iniciatives solidàries per a captar donatius de manera senzilla i divertida!
5. El repte esportiu consisteix en triar una distància a assolir del recorregut total de la BML. Les distàncies són 10, 20 i 30 km.
6. Tots els recorreguts acaben a la Plaça de la Catedral on es celebrarà una festa final oberta a tothom.
7. La inscripció es fa online al web www.barcelonamagicline.org i té un cost de 30 euros per equip.
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search