Celebrada la Castanyada 2011

 a Institució
Les pluges dels últims dies van obligar a posposar la celebració de la Festa de la Castanyada. Dijous dia 3 de novembre, però, va poder celebrar-se sense problemes.
La Festa va traslladar-se de la Plaça de Sant Agustí al gimnàs del Centre Ocupacional del Parc Sanitari, un gimnàs que va estar decorat en consonància amb la festa que es celebrava i que va quedar-se petit donat que van ser molts els usuaris que van voler gaudir de la festa.
El ball, amenitzat gràcies a una disco mòbil, va estar acompanyat de la degustació dels productes típics d’aquesta festa: les castanyes i els  moniatos.
La Festa de la Castanyada, però, també va celebrar-se a l’Hospital General… Els voluntaris que visiten avui els pacients ingressats a l’Hospital van voler apropar aquesta festivitat a tothom… Gràcies a un taller de globoflexia, van aprendre a realitzar carbasses amb globus. Unes carbasses que desprès, disfressats de castanyeres, van repartir entre els pacients de l’Hospital General.
Des d’aquí, volem felicitar i donar les gràcies tant a la Comissió d’Actes Lúdics del Parc Sanitari Sant Joan de Déu per organitzar la Festa de la Castanyada 2011 com als voluntaris del Parc per recolzar, com sempre, totes les iniciatives que es proposen i per portar l’alegria a tots els usuaris i professionals del Parc.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search