Comunicat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu en relació a la nova normativa de mesures preventives

 a Institució, Uncategorized

Com a mesura de prevenció, arran de la detecció confirmació i notificació de diversos brots de coronavirus SARS-CoV-2 en alguns municipis o territoris de Catalunya, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu aplicarà tota una sèrie d’actuacions per tal d’ implementar accions de protecció envers les persones ateses, els seus familiars, els col·laboradors i els professionals.

Tot i que les dades de gran part del territori mostren control epidemiològic respecte a la infecció per SARS-COV-2; es considera necessari aplicar una sèrie de mesures addicionals de protecció en els dos àmbits del Parc Sanitari:

 

-En l’àmbit de l’Hospital de Sant Boi:

  • Les persones ingressades només podran rebre la visita d’un acompanyant i, sempre que sigui possible, haurà de ser la mateixa persona. Al mateix temps, l’horari de visites serà més reduït: de 12 a 14h.

 

  • La consulta externa seguirà amb el mateix funcionament com fins ara, apel·lant a la corresponsabilitat ciutadana pel que fa al nombre d’acompanyants que haurà de ser l’imprescindible.

 

  • En totes les situacions, les mesures de protecció que s’hauran d’aplicar seran les establertes en l’actualitat, és a dir, distància de seguretat, ús de mascareta i higiene de mans.

 

-En l’àmbit de la Xarxa de Salut Mental:

 

  • Restringirem les sortides de les persones ingressades.

 

  • Les persones ingressades només podran rebre la visita d’un acompanyant i, sempre que sigui possible, haurà de ser la mateixa persona. Al mateix temps i seguint el protocol establert, l’acompanyament es realitzarà en els espais acordats, amb cita prèvia i acollida.

 

  • L’àrea comunitària seguirà amb el mateix funcionament com fins ara apel·lant a la corresponsabilitat ciutadana pel que fa al nombre d’acompanyants que haurà de ser l’imprescindible.

 

  • En totes les situacions, les mesures de protecció que s’hauran d’aplicar seran les establertes fins ara, és a dir, distància social, ús de mascareta i higiene de mans.

 

Finalment, i seguint amb aquestes mesures de protecció, es cancel·len les eucaristies dels diumenges a l’església del recinte de Sant Boi fins a nou avís.

 

Aprofitem l’avinentesa per fer una crida a la responsabilitat i a la prudència de tothom en el compliment de les mesures de protecció sanitàries.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search