El III Torneig de Futbol Sant Joan de Déu, un èxit

 a Institució
 
En aquest torneig van participar 6 equips: el Cornellà (Serveis de Rehabilitació Comunitària del Baix Llobregat), de Cerdanyola, de Santa Coloma, l’equip de l’Hospital de Dia d’Esplugues/SCR Poble Sec juntament amb els equips italians d’Aquila i Pontedera.
Desprès d’un matí ple de partits va celebrar-se la final entre l’Aquila i el Santa Coloma. Va ser un partit molt disputat on, finalment, va imposar-se l’equip italià per un ajustat 3 a 2. La classificació final del torneig va ser la següent:
1-. Aquila
2-. Santa Coloma
3-. Pontedera
4-. Cornellà (Servei de Rehabilitació Comunitària del Baix Llobregat)
5-. Hospital de  Dia Esplugues/SRC Poble Sec
6-. Cerdanyola
 
Ningú no es va voler perdre l’esdeveniment esportiu. Per part del Parc Sanitari Sant Joan de Déu van assistir el Dr. Josep Ramos, Director de Planificació de Salut Mental i Addiccions el Germà Santiago Ruiz, representant de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu Oriol Bota, director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu i Laura Marselles, també integrant de l’Obra Social. L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat va estar-hi representat per la Sra. Montserrat Pérez Lancho, Tinenta d’Alcalde i Regidora Delegada de l’Àrea d’Administració Pública i Interior el Sr. José Manuel Parrado Cascajosa, Regidor Delegat d’Acció Comunitària i Esports i la Sra. María José Pardo, ex-Regidora d’Acció Social i Salut Pública. El RCD Espanyol femení també va voler participar d’aquesta fita esportiva i van estar-hi presents Verónica Boquete, Silvia Meseguer i Sonia Pereira, tres de les jugadores més representatives de l’equip.
 
El torneig organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha comptat amb la col·laboració de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu la Secretària General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna i el RCD Espanyol.
 
Des d’aquí volem agrair la col·laboració i la participació de tots els assistents al torneig.
Us esperem l’any vinent!
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search