El Parc Sanitari celebra el seu Sant Jordi

 a Institució
​Tot i les dates d’aquest any, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu no ha volgut deixar passar l’oportunitat de celebrar Sant Jordi i, per això, dijous 28 s’ha organitzat el dia de la rosa i el llibre.
Les tradicionals paradetes, situades entre les unitats de Benito Menni, el Centre Social i Santa Anna, han comptat amb la col·laboració dels usuaris del Parc. Roses naturals, de paper, de cartró, pastissos, galetes, llibres de segona mà, anells, collarets, ninots fets amb llana… Tots aquests productes d’artesania juntament amb l’elaboració d’un mural col·lectiu, uns tallers de globoflexia i punts de llibre i la presència de la biblioteca pública de Sant Boi de Llobregat han fet d’aquest mercat un èxit on han gaudit tant els usuaris com els professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Aquest any, a més, el dia de la rosa i el llibre ha comptat amb la col·laboració de 75 nens de l’Escola Fundació Llor que han vingut acompanyats dels seus professors per gaudir d’aquesta festa.  Els alumnes de 5è de Primària han tingut una sessió informativa del Parc Sanitari a l’Auditori del Centre Social i, després, s’han passejat pel mercat on han gaudit amb una classe particular de breakdance. La seva principal activitat, però, l’han desenvolupat a l’Hospital General on, de la mà dels voluntaris del Parc, han après a realitzar roses amb globus. Cada alumne n’ha fet dues: una per endur-se a casa i una altre que han pogut repartir entre els malalts ingressats a l’hospital i que anava acompanyada d’un targeta amb un desig escrit personalment. Aquesta activitat ha permès els nens conèixer una realitat propera que desconeixien fins el moment i ha ajudat a promoure el valor de l’hospitalitat i el respecte entre els més joves.
Aquesta activitat, però, no només ha estat ben rebuda pels alumnes i els seus professors sinó també per part dels professionals de l’Hospital i dels malalts ingressats que han disfrutat al màxim del gest de totes els nens i les nenes.
Tothom ha pogut gaudir del dia de la rosa i el llibre. Fins l’any vinent!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search