El Parc Sanitari present a la Festa Romana de Sant Boi

 a Institució
​Sant Boi de Llobregat fa la vista enrere aquest cap de setmana i es trasllada a la Roma antiga… La localitat santboiana acull aquesta tradicional festa coneguda com “Ludi Rubricati”.
La zona museística de Sant Boi (Can Barraquer, Can Torrents i les Termes Romanes) serà la protagonista d’aquests dos dies on diversos personatges romans de finals del segle II DC, explicaran diversos aspectes relacionats amb la situació dels esclaus i esclaves.
A partir de la recreació històrica, de tallers participatius, d’històries, contes i altres activitats familiars, els assistents podran conèixer aspectes destacats de la societat romana.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu estarà present en aquest seguit d’activitats i es que participarà amb l’organització d’un taller. El Parc participa mitjançant el seu projecte Torrents d’Art.
Torrents d’Art és una iniciativa de professionals i usuaris del Parc Sanitari que, juntament amb artistes, tenen com a objectiu crear un espai identitari i de referència cultural i públic fent ús de l’art i la producció artística com a vehicle d’integració, inclusió, empoderament i foment de la salut.
Per més informació de la festa romana “Ludi Rubricati” podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search