El Parc Sanitari Sant Joan de Déu rep una donació solidària d’11.220€ del projecte RESPIR 2022

 a Colabora - ActualitatColabora, Projectes, Solidaritat

L’equip d’Acció Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha col·laborat, juntament amb els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud i l’Escola municipal d’educació especial Virolai de Cornellà de Llobregat, en aquest projecte.

La campanya ha suposat la creació de lots artesanals elaborats per familiars de persones amb diversitat funcional i/o problemes de salut mental vinculades al Programa d’Acció Solidària.

El passat 3 de maig, durant l’acte celebrat a l’auditori de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va recollir un xec per valor d’11.220€ en relació amb la seva participació al projecte RESPIR 2022.

Aquest projecte, que neix de la responsabilitat social conjunta dels Mossos d’Esquadra, dels policies locals, dels ajuntaments, les empreses i les entitats socials i institucionals, suposa la creació de lots artesanals elaborats per familiars de persones amb diversitat funcional i/o problemes de salut mental vinculades al Programa d’Acció Solidària.

El Dr. Antoni Serrano, adjunt a la direcció de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, va acudir a l’acte en representació de la institució. Entre les autoritats, es va comptar amb la presència del director general de la Policia, Pere Ferrer, l’alcalde de Cornellà, Antoni Balmón, i el comissari en cap de la Regió Policial Metropolitana Sud dels Mossos d’Esquadra, Miquel Esquius.

Els fons aconseguits durant aquesta campanya aniran destinats a les diferents entitats i/o associacions que els voluntaris del Programa d’Acció Solidària decideixin en assemblees. També a l’Associació Xarxa Solidària de Cornellà de Llobregat “Tos som de cor”, per a la creació d’un espai d’activitats adaptat a persones amb diversitat funcional o problemes de salut mental de la comarca del Baix Llobregat.

Molt agraïts!

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search