El proper 24 de maig el Parc Sanitari acull la V Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial

 a Institució
L’Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà, el proper 24 de maig, la V Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial. Aquesta cinquena edició de la Jornada s’emmarca sota el lema “Una medicina sense rostre? Què ens ha passat? Deshumanització i medicina: disseccionant les causes.”
La Jornada està enfocada a professionals del sector, docents, investigadors i estudiants i neix amb la vocació de ser un espai per compartir experiències.
L’atenció centrada en la persona: aquesta és la premissa que actualment ens ve al cap quan pensem en l’assistència sanitària. Però no sempre ha estat així. I és que la imatge que teníem fins el moment era que l’atenció sanitària estava, en major o menor grau, deshumanitzada i que el pas del temps no solucionava aquest problema. Però llavors, en què estàvem centrats abans?
Aquesta no serà una jornada d’autocomplaença i per això ens proposem, com a ineludible primer pas, reflexionar entorn les causes i els factors determinants d’aquesta situació.
Si voleu consultar la versió digital del programa de la V Jornada del Comitè d’Ètica, podeu fer clic aquí.
Si voleu consultar i descarregar-vos el programa en format PDF, feu clic aquí.
Inscripcions: el preu de la inscripció és de 20 euros i inclou dinar de treball. La podeu formalitzar fent clic aquí.
Per tal de garantir l’aforament, no s’acceptarà cap entrada a l’auditori sense la inscripció prèviament formalitzada. Es lliurarà certificat d’assistència.
Els assistents gaudiran de tarifa plana de pàrquing en l’aparcament ubicat en el soterrani de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
 ​
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search