El proper mes d’octubre arrenca l’edició del màster “Programa de formació intensiva i personalitzada en el model Relacional-Sistèmic” organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu acull, a partir del proper mes d’ctubre, el màster Programa de formació intensiva i personalitzada en el model Relacional-Sistèmic.
El curs, que s’inscriu en el marc del programa PIAE -F-, Programa d’Atenció Integral Especialitzat per a Famílies que tenen un membre o més amb psicopatologia mental greu, estarà dirigit per Adela Berrozpe, psicòloga amb una llarga experiència professional i docent en programes d’atenció a  les famílies.
Berrozpe actualment treballa a l’edifici de Numància del Parc Sanitari Sant Joan de Déu com a referent del Programa PIAE -F- .
La durada del curs serà de dos anys: d’octubre de 2016 a juny 2017 i d’octubre de 2017 a juny de 2018, amb un total de 675 hores impartides en teràpia sistèmica-relacional.
La proposta formativa, homologada per la Federació Española d’Associacions de Teràpia Familiar com a formació bàsica i avançada en el model relacional-sistèmic, permet assolir la titulació d’Expert en Intervencions Sistèmiques. Com a valor afegit, el curs ve avalat per l’Escola de Teràpia Familiar de Tarragona amb un model formatiu de més de 26 anys d’experiència.
El Programa de formació intensiva i personalitzada en el model Relacional-Sistèmic té l’objectiu d’oferir, d’una banda, un marc de treball integrador i multi-dimensional a partir del qual poder entendre i fer teràpia i, de l’altra, dotar al professional de les eines necessàries per exercir amb seguretat el rol de terapeuta.
Si voleu consultar el programa complet del Màster, feu clic aquí.
Si voleu descarregar-vos el programa en versió PDF, ho podeu fer des d’aquí.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search