Els nens i nenes ingressats a l’Hospital General es podran desplaçar en cotxes elèctrics

 a Projectes

Substituir les lliteres tradicionals per aquests vehicles ajuda els infants a afrontar amb més tranquil·litat i confort l’estada hospitalària.

Des de l’octubre, els infants que es troben ingressats a l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu poden intercanviar les lliteres per cotxes quan realitzen trasllats en el centre hospitalari.

Aquests vehicles, amb què els nens i nenes es poden desplaçar de forma autònoma per l’hospital, estan adreçats als petits d’entre 2 i 6 anys, encara que aquesta franja d’edat pot variar d’acord amb l’estat de salut i el perfil de cada pacient. L’ús que es fa dels cotxes el decideix l’equip assistencial, que també és el responsable de conduir-los, tot i que si la família ho desitja, pot dirigir el cotxe amb l’acompanyament d’un professional de l’àmbit de la infermeria o d’un portalliteres.

Oferir als nens i nenes la possibilitat de conduir un cotxe elèctric pels passadissos de l’hospital els aporta diversos beneficis, com ara reduir l’estrès i l’ansietat que els pot provocar haver de sotmetre’s a proves mèdiques i, per tant, millorar-ne la predisposició; o ajudar al fet que l’entorn sanitari esdevingui un lloc més pròxim i còmode per a ells.

Un projecte que promou l’hospitalitat en favor de les famílies

Humanitzar l’atenció a les persones és un aspecte clau per al Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Són moltes les accions que s’han desenvolupat en aquesta línia durant els darrers anys. En especial, pel que fa a l’Àrea Maternoinfantil de l’Hospital General, s’han impulsat nombroses iniciatives que possibiliten acostar-se a aquest objectiu estratègic. Es tracta d’una línia de treball que forma part de l’ADN de l’organització. Com a mostra d’això, cal fer valdre alguns projectes ja implementats, com el programa d’alta primerenca, la creació d’una sala de jocs, l’atenció al dol perinatal, la cura del sol pelvià o l’organització de tallers d’alletament, entre molts d’altres.

Totes aquestes accions desenvolupades en l’àmbit maternoinfantil de l’hospital s’adiuen a un procés continu d’innovació en el model assistencial, en el qual els professionals repensen i proposen noves fórmules d’atenció perquè les persones ateses visquin un procés terapèutic satisfactori i hospitalari.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search