Els quadres deixen pas a les litografies…

 a Institució
​El hall de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va acollir durant tot el mes de desembre l’exposició “Artsolidari”, una exposició benèfica impulsada per l’Obra Social Sant Joan de Déu.
Ara ha arribat el moment que els quadres deixin pas a una nova exposició: “El Racó de la Il·lustració”, una exposició de litografies que ja es poden visitar. Aquestes litografies són dels il·lustradors més significatius del país: Arnal Ballester, Pilarin Bayes, Dkillerpanda, Carme Solé Vendrell i Tha.
A Sant Joan de Déu, la persona desfavorida és el centre de l’actuació. Amb aquesta nova exposició, l’Obra Social busca noves fórmules de solidaritat i de complicitat. Aquest nou racó de la il·lustració en farà present la solidaritat i l’art a les parets de les habitacions dels fills, nebots i amics més petits i, no ens enganyem, a les parets de més d’un estudi o sala o menjador dels qui ja no som tan petits.
Els preus de les litografies van dels 80 euros en el cas de les petites (21×40 i 30×40) als 180 euros les grans (70×50 i 50×70). En cas que es desitgi tenir la litografia emmarcada tal qual està exposada, el preu s’incrementa en 20 euros.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search