Festa de la Bicicleta

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu continua treballant per obrir el seu recinte a tota la ciutadania i ara es farà un altre pas endavant en aquest camí de la mà de Decathlon.
La Festa de la Bicicleta  és un esdeveniment esportiu que vol  ajudar a promoure un model de vida saludable basat en l’activitat física.
Aquesta idea coincideix amb una de les premisses del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i es que la nostra institució sempre s’ha recolzat en les activitats esportives per tal de portar a terme actes solidaris que serveixin com a exemple d’integració social.
En aquest context neix la DecaBike, dins  la Festa de la Bicicleta, que s’ha organitzat pel proper diumenge dia 8 de maig. Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Decathlon i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat celebraran aquesta jornada per tal de poder compartir amb tothom la seva passió per l’esport i per promoure un model de vida saludable.
La Festa de la Bicicleta donarà el tret de sortida a les 8.30 a la Plaça de l’Agricultura de Sant Boi i el recorregut portarà els ciclistes per la Ronda de Sant Ramón, el carrer Frederic Mompou, el Parc Sanitari, la Plaça de l’Ajuntament, l’Avinguda Marià Girona, el carrer de Bonaventura Calopa, la Plaça Catalunya, el carrer de la Cerdenya per acabar, novament, a la Plaça de l’Agriculatura.
Durant tot el recorregut, a més, hi haurà diverses activitats paral·leles i stands de reparació de bicicletes i begudes.
La DecaBike és una festa esportiva oberta a tothom, la inscripció és gratuïta i pot fer-se fins dissabte 7 de maig a www.decathlon.es o a la teva botiga Decathlon a Sant Boi de Llobregat. Els 1000 primers inscrits rebran una samarreta i una bossa d’avituallament.
La vida és més bonica en bicicleta! Pedalem junts! Us esperem diumenge 8 de maig!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search