Horitzó 2020

Horitzó 2020, cap a un nou pla estratègic.Com molts de vosaltres recordeu, ja fa més de 9 anys que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va iniciar la seva singladura.

Estratègia del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Estratègia del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Horitzó 2020, cap a un nou pla estratègic

Com molts de vosaltres recordeu, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va iniciar la seva singladura l’any 2010.

Des de llavors fins avui, s’han anat succeint una sèrie de fets a una velocitat vertiginosa, com la inauguració de l’Hospital el juny del 2010 i l’apertura gradual del recinte de Sant Boi durant el 2010-2011. Si a l’anterior li sumem la posada en marxa del servei d’Oftalmologia i la finalització del projecte de Numància, ens trobem, sense cap tipus de dubte, davant la consecució d’uns projectes de gran envergadura durant un temps que podem definir de convuls.

És hora de què un nou Pla Estratègic ens pugui donar les eines necessàries per poder afrontar els pròxims anys amb garanties. És el moment d’actuar, de transformar paraules en fets i de donar resposta a les expectatives de ciutadans i professionals.

L’elaboració d’un nou Pla estratègic ens permetrà sacsejar la pràctica clínica i l’estructura de l’organització per donar resposta a les necessitats de tots els que formem part del sistema sanitari i social.

La definició del primer pla estratègic de la nostra institució, Nexes 2012-2015, ens ha permès treballar sobre objectius concrets que requerien focalitzar tots els nostres recursos i esforços.

Aquesta dinàmica ens ha estat útil per avaluar i validar la nostra organització i el seu funcionament. També, ens ha servit per aprendre que la complexitat i la dimensió del Parc Sanitari necessita unes formes de treball i d’organització molt específiques.

Encara que hem acusat una profunda crisi econòmica que ha estat present en totes i cada una de les decisions preses per l’organització, condicionant en gran mesura l’evolució que preveiem inicialment en el pla estratègic, sempre ens hem guiat per la visió 2020 que definia Nexes 2012-2015 i que, en tot moment, ens ha permès transmetre els valors de la nostra Institució.

Horitzó 2020, cap a un nou pla estratègic

Com molts de vosaltres recordeu, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va iniciar la seva singladura l’any 2010. Des de llavors fins avui, s’han anat succeint una sèrie de fets a una velocitat vertiginosa, com la inauguració de l’Hospital el juny del 2010 i l’apertura gradual del recinte de Sant Boi durant el 2010-2011. Si a l’anterior li sumem la posada en marxa del servei d’Oftalmologia i la finalització del projecte de Numància, ens trobem, sense cap tipus de dubte, davant la consecució d’uns projectes de gran envergadura durant un temps que podem definir de convuls.

És hora de què un nou Pla Estratègic ens pugui donar les eines necessàries per poder afrontar els pròxims anys amb garanties. És el moment d’actuar, de transformar paraules en fets i de donar resposta a les expectatives de ciutadans i professionals. L’elaboració d’un nou Pla estratègic ens permetrà sacsejar la pràctica clínica i l’estructura de l’organització per donar resposta a les necessitats de tots els que formem part del sistema sanitari i social.

La definició del primer pla estratègic de la nostra institució, Nexes 2012-2015, ens ha permès treballar sobre objectius concrets que requerien focalitzar tots els nostres recursos i esforços. Aquesta dinàmica ens ha estat útil per avaluar i validar la nostra organització i el seu funcionament. També, ens ha servit per aprendre que la complexitat i la dimensió del Parc Sanitari necessita unes formes de treball i d’organització molt específiques.

Encara que hem acusat una profunda crisi econòmica que ha estat present en totes i cada una de les decisions preses per l’organització, condicionant en gran mesura l’evolució que preveiem inicialment en el pla estratègic, sempre ens hem guiat per la visió 2020 que definia Nexes 2012-2015 i que, en tot moment, ens ha permès transmetre els valors de la nostra Institució.

És hora ara de què un nou Pla Estratègic ens pugui donar les eines necessàries per poder afrontar els pròxims anys amb garanties. És el moment d’actuar, de transformar paraules en fets i de donar resposta a les expectatives de ciutadans i professionals. Per tant, l’elaboració d’un nou Pla Estratègic ens permetrà sacsejar la pràctica clínica i l’estructura de l’organització per donar resposta a les necessitats de tots els que formem part del sistema sanitari i social.

Segueix coneixent-nos

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search