Jornada del Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa

 a Institució
 
“Canvia la forma
de veure les coses,
i les coses canviaran
de forma”
Sota aquesta premissa, la present edició de la Jornada del Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa (SAER) del Parc Sanitari enceta una línea de pensament amb el desig d’ orientar la nostra reflexió i el nostre treball durant els propers anys: determinar per quines vies i de quina manera l’atenció espiritual interacciona amb l’acte assistencial en les seves vessants biològica, psíquica i social i discernir en quina mesura una atenció centrada en la persona precisa incorporar la valoració de la dimensió espiritual, consubstancial a l’ésser humà, a l’hora d’elaborar el pla terapèutic que oferim a cada persona atesa.
Així doncs, la Jornada del Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa d’aquest any se centrarà en la relació entre l’espiritualitat i el funcionament cerebral, avaluant els efectes que el treball espiritual té en la nostra salut i com podem integrar l’atenció espiritual en la nostra pràctica assistencial.
En la jornada participaran diversos professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu que reflexionaran respecte aquest tema des d’una perspectiva pràctica. Destacarà també la participació del professor Ramón Maria Nogués Carulla, Doctor en Biologia per la Universitat de Barcelona i Catedràtic Emèrit d’Antropologia Biològica de la Universitat Autònoma de Barcelona i autor dels llibres “Déus, creences i neurones” i “Cervell i trasncendència”.
Per consultar el programa de la Jornada del SAER “Biològicament espirituals” podeu fer clic aquí
Per descarregar el programa en versió PDF podeu fer clic aquí
La jornada tindrà lloc el proper dia 5 de maig de 2015 a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
La inscripció és gratuïta però s’ha de formalitzar l’assistència enviant un correu electrònic a jornadasaer@pssjd.org indicant nom i cognoms, filiació i entitat laboral. Es lliurarà certificat d’assistència.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search