La consellera de Salut, Alba Vergés, visita el Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució

Vergés ha participat en una sessió de treball amb directius de la institució i ha fet un petit recorregut per la seu de Sant Boi de Llobregat.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha visitat aquest dimarts, 11 de maig, els equipaments de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu a Sant Boi. En aquesta cita, ha estat acompanyada per alguns membres de l’equip de direcció de l’organització i del departament de Salut.

Vergés ha participat en una reunió de treball amb directius del Parc Sanitari, en la qual s’ha dut a terme una presentació institucional dels dispositius i iniciatives de l’organització, en concret, dels relatius a la Xarxa de Salut Mental, capdavantera tant en projectes actuals com futurs.

La consellera ha recorregut alguns equipaments de la Xarxa de Salut Mental que el Parc Sanitari té a Sant Boi, i ha pogut saludar diferents equips de professionals de la unitat de subaguts, la unitat d’hospitalització especialitzada de discapacitat intel·lectual i trastorn mental (UHEDI) i l’espai famílies – racó d’infants i joves, entre d’altres.

Aquesta visita institucional fomenta el coneixement sobre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu a l’administració pública, i, en especial, de la seva Xarxa de Salut Mental, que acompanya les persones amb problemes de salut mental al llarg de la seva vida, en tots els àmbits, en totes les circumstàncies i amb els recursos que necessitin, i que desplega un model d’atenció integral i amb visió territorial.

D’altra banda, aquest model d’atenció en salut mental promou la participació activa de la persona atesa i del seu entorn, i fomenta la presa de decisions compartides, des de la prevenció, la detecció precoç, el tractament, la rehabilitació i la reinserció, i està alineat amb els diferents plans Plans de Govern de Catalunya en l’àmbit de la salut mental i el Pla Estratègic de Salut Mental Provincial de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, que fixa, entre altres objectius prioritaris, la creació de xarxes assistencials entre els centres de Sant Joan de Déu, l’administració i altres agents d’interès.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search