La revista nord-americana ‘Newsweek’ situa el Parc Sanitari Sant Joan de Déu entre els 15 millors centres sanitaris de Catalunya

 a Institució

Segons la prestigiosa publicació, l’organització es posiciona entre les 100 primeres d’un rànquing elaborat amb un cens total de 700 hospitals de tot Espanya.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu segueix assolint reconeixements. L’últim ha estat per part de la prestigiosa publicació nord-americana Newsweek, que ha inclòs el centre en la llista dels 100 millors hospitals d’Espanya. Un rànquing que la revista elabora en col·laboració amb el reconegut portal de dades Statisa.

El Parc Sanitari se situa en la tretzena posició pel que fa a centres catalans i en la setanta d’un cens total de 700 hospitals d’arreu de l’Estat espanyol, en un rànquing que sorgeix, de forma anual, a partir de la suma d’enquestes a professionals del sector, resultats sobre indicadors de satisfacció de pacients i l’anàlisi dels principals indicadors de rendiment mèdic.

Una nova distinció a la qualitat assistencial

Aquest reconeixement de Newsweek arriba pocs mesos després que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’alcés amb dos premis TOP 20 a Millor Gestió Hospitalària Global i Àrea Clínica de la Dona, així com dos diplomes acreditatius als premis Best Spanish Hospitals (BSH)  atorgats a la millor Gestió Clínica Global i al Global de Resultats d’un hospital de referència.

Després d’un any de pandèmia, aquestes fites continuen reafirmant la tasca d’uns professionals que cada dia fan destacar l’excel·lència i la qualitat assistencial del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Si voleu consultar el rànquing, feu clic aquí.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search