Els premis TOP 20 a Ràdio Sant Boi

 a Institució

 

  • Raquel Fabregat, adjunta a la Direcció d’Infermeria del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i el Dr. Luis Lores, adjunt a la Direcció de l’Hospital de Sant Boi, fan balanç dels reconeixements atorgats a la institució aquests darrers mesos

 

El passat divendres 15 de gener, Raquel Fabregat i el Dr. Luis Lores, adjunta a la Direcció d’Infermeria del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i adjunt  a la Direcció de l’Hospital de Sant Boi, respectivament, van ser convidats al programa “Dies de Ràdio” de Ràdio Sant Boi on van tenir ocasió de parlar dels últims guardons rebuts per la institució.

En primer lloc, van iniciar la conversa destacant els premis TOP 20  que van distingir el Parc Sanitari Sant Joan de Déu com a millor centre a escala estatal en les categories de Millor Gestió Hospitalària Global i Àrea Clínica de la Dona. En aquest sentit, l’Àrea Maternoinfantil ha estat reconeguda per vuitena vegada en aquest certamen. Així, ho ha explicat Raquel Fabregat qui també ha volgut subratllar la valoració positiva que les persones ateses van atorgar a aquest servei a l’enquesta PLAENSA, i en la qual es destaquen aspectes com el respecte a la intimitat, l’ajuda pel dolor en el part o el tracte personal i l’entrega diària de tot l’equip.

En línia amb l’anterior, el Dr. Luis Lores va remarcar que aquests premis reconeixen principalment l’excel·lent tasca dels professionals del Parc Sanitari, i la qualitat assistencial i de millora contínua per donar resposta a les necessitats de les persones ateses. Alhora ha mostrat la satisfacció pels diplomes acreditatius als premis Best Spanish Hospitals (BSH)  atorgats a la millor Gestió Clínica Global i al Global de Resultats d’un hospital de referència.

Durant l’entrevista a Ràdio Sant Boi, Mònica Santacreu, conductora del programa, ha esmentat la reacreditació de Libera Dignos a la clínica Sant Joan Grande i l’acreditació a la Unitat d’Aguts i Subaguts de psiquiatria de Sant Boi, uns reconeixements que es tractaran en un programa monogràfic més endavant.

Un dels aspectes clau pel bon funcionament del centre hospitalari, tal com ha assenyalat, Raquel Fabregat és el treball en equip i la implicació de cada dels professionals que l’integren; que no han baixat el llistó malgrat la situació d’extrema excepcionalitat a causa de la covid-19. En aquest sentit, el Dr. Luis Lores ha afirmat que “el Parc Sanitari es troba en una situació controlada,  no de saturació, però evidentment, com tots els centres sanitaris, estem molt atents a l’evolució de les dades de la RT i de la incidència acumulada”.

Tot i que la població està més conscienciada, Fabregat ha recordat la importància de continuar seguint les recomanacions bàsiques per aturar la pandèmia: higiene de mans, mantenir la distància i l’ús de la mascareta, però també s’hi ha de sumar, l’autoresponsabilitat. Alhora, mantenir en la mesura del possible, la relació només amb les bombolles d’amistat i família. Així com evitar situacions de risc com les possibles aglomeracions de persones i l’ús del transport públic en hores punta.

Per finalitzar l’entrevista, la presentadora Mònica Santacreu va destacar la importància de l’inici de la vacunació als professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. En aquest sentit, Lores apunta que un cop vacunats hem de seguir esforçar-nos per l’acompliment d’aquestes mesures. Respecte a la seva efectivitat, afirma que la vacuna és una de les més segures que hi ha al mercat i té els mínims efectes secundaris.https://bit.ly/39KFJb

Si voleu escoltar l’entrevista completa, visiteu aquest enllaç. (A partir de 1:11:53)

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search