L’atenció al trastorn psicòtic incipient: les experiències del Regne Unit i de Catalunya

 a Institució
La IV Jornada del Programes d’Atenció Específica al Trastorn Psicòtic Incipient està organitzada per la Comissió Pedagògica i de seguiment del PAE-TPI del Pla Director de Salut Mental i Addiccions i aquest any, després d’haver-se celebrat en edicions anteriors a Lleida, Reus i Girona es portarà a terme a Barcelona el proper 22 de febrer.
Sota el títol “L’atenció al trastorn psicòtic incipient en les experiències del Regne Unit i de Catalunya” es parlarà del desenvolupament dels programes d’atenció a la psicosis que es porten a terme a Catalunya gràcies a un esforç en les tasques formatives que s’han realitzat en col·laboració amb l’Institut d’Estudis de la Salut, mitjançant cursos i jornades anuals.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu estarà representat de la mà de la Dra. Esther Lobo, Directora de l’Àrea Comunitària del Parc Sanitari i membre de la Comissió Pedagògica del Pla Director de Salut Mental i Addiccions per a l’atenció als joves amb psicosis incipient.
Cal destacar, a més, la participació en aquesta jornada de reconegudes personalitats de l’àmbit anglès en el tractament del trastorn psicòtic com són el professor Max Birchwood i la Dra. Charlotte Connor de Birmingham. Marx Birchwood és professor de Psicologia Clínica de la Universitat de Birminghan des de l’any 1992 i Doctor en Ciències per la mateixa universitat. El professor Birchwood és pioner en el concepte i en la pràctica de la intervenció en la psicosis.
Pel que fa a la Dra. Connor, actualment treballa com a investigadora senior al CLAHRC (Collaborations for Leadership in Applied Health Research &amp Care) en un dels programes de recerca que s’han establert en algunes àrees de salut del Regne Unit.
La presència tant del professor Birchwood com de la Dra. Connor, permetrà portar a terme un intercanvi d’experiències d’atenció al trastorn psicòtic incipient tant al Regne Unit com a Catalunya.
La IV Jornada del Programes d’Atenció Específica al Trastorn Psicòtic Incipient té un caire obert i només es requereix formalitzar la inscripció gratuïta mitjançant el correu electrònic: ivjornadatpi@chmcorts.com fent constar nom i cognoms, entitat i correu electrònic. Les places són limitades.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search